ТАКСОНОМИЧЕСКИЙ СОСТАВ И РЕГИОНАЛЬНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЛЮМБРИКОФАУНЫ КАЗАХСКОГО МЕЛКОСОПОЧНИКА - Абукенова, В.С. (Изд-во КарГУ., 2009)
Қазақ ұсақ шоқының айрықша жəне типтік биоценоздарында жауын құрттарының таралу ерекшеліктері қарастырылған. Люмбрицидтер өздерінің бірінші реттік ареалдары жағдайында кездеседі де, қазіргі кез бен байырғы өсімдіктер өсу жағдайының көрсеткіші болып табылады.
Keywords: ТАКСОНОМИЧЕСКИЙ СОСТАВ; РЕГИОНАЛЬНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ; ЛЮМБРИКОФАУНЫ КАЗАХСКОГО МЕЛКОСОПОЧНИКА