CHANGES OF RATS BEHAVIOURAL REACTIONS UNDER INTOXICATION BY NDMA WITH THE CORRECTION BY THE «СYTAFAT» PREPARATION - Khanturin, M.R.; Saparbayev, M.K.; Beisenova, R.R.; Masalimov, Z.K.; Aikeshev, B.M. (KSU Publ., 2009)
Мақалада нитрозодиметиламиннің орталық жүйке жүйесінің қызметіне əсер етуінің си- паттамасы берілген. Қазіргі кезге дейін зерттелген жəне өз талдаулар нəтижесін салыстырмалы қарастыра отырып, нитрозодиметиламиннің орталық жүйке жүйесінің қызметін бұзатыны анықталған.
Keywords: CHANGES; RATS BEHAVIOURAL REACTIONS; RATS BEHAVIOURAL REACTIONS; BY NDMA WITH; CORRECTION BY; «СYTAFAT» PREPARATION