Колледж білім алушыларының кәсіби маңызды көшбасшылық қасиеттерін қалыптастырудың теориялық моделі - Аманжол, Р.Ү.; Есекешова, М.Д.; Ахметжанова, Г.А. (Издательство Карагандинского университета имени академика Е.А. Букетова, 2024)
Мақалада колледж білім алушылардың кәсіби маңызды көшбасшылық қасиеттерін қалыптастырудың теориялық моделі ұсынылды. Көшбасшылық қасиеттерін қалыптастырудың негізгі компоненттері мен көрсеткіштері қарастырылды
Keywords: көшбасшылық; колледж; білім алушы; модель; мотивация; таным; іс-әрекет