ЗАДАЧА РИМАНА-ГИЛЬБЕРТА ДЛЯ ОДНОГО НЕЛИНЕЙНОГО УРАВНЕНИЯ БЕЛЬТРАМИ С СИНГУЛЯРНОЙ ТОЧКОЙ - Нуримов, Б.С. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақалада сингулярлы нүктелі сызықты емес Бельтрами теңдеуінің бір класы үшін Риман- Гильберт есебінің шешілу сұрақтары қарастырылған. In work studied the solvability of the problem Rieman-Hilbert for one class of the Beltramy equation with singular points.