Қазақ тілін шет тілі ретінде оқытуда ақпараттық технологиялардың тиімділігі - Масақова, Г.А.; Айтбаева, Б.М. (ҚарМУ басп., 2015)
Мақалада қазақ тілін шет тілі оқытуда ақпараттық технологиялардың тиімділігі жан-жақты талданып көрсетілген. Сонымен қатар авторлар тіл оқытуда инновациялық технологиялардың атқаратын қызметі айрықша екендігін айтқан.
Эффективность информационных технологий в преподавании казахского языка как иностранного
The effectiveness of information technology in teaching kazakh as a foreign language
Keywords: қашықтықтан оқыту; шет тілі ретінде оқыту; зерттеу; коммуникативті тапсырмалар; құзыреттілік; ғаламтор; əдіс; тілдік құзыреттілік