Ұйымдасқан топпен жасалатын қылмыстарды саралаудың кейбір мəселелері - Өзбеков, Д.Ө. (ҚарМУ басп, 2012)
Мақалада ұйымдасқан қылмыстылықпен күресу мəселелері қарастырылды. Автормен ұйымдасқан қылмыстылықпен тиімді күресуді жүзеге асыру мақсатында жəне ұйымдасқан топ құрамында қылмыс жасау саралаушы белгісінің рөлін арттыруға байланысты ҚР Қылмыстық кодексін жетілдіру бойынша бірқатар негізді ұсыныстар жасалды.
Keywords: қылмыстық құқық; қылмысты жіктеу; саралау белгілері; ұйымдасқан қылмысты топ; қылмысты ұйым; ұйымдасқан қылмыспен күресу