ЛИШАЙНИКИ КАК БИОИНДИКАТОРЫ ЗАГРЯЗНЕНИЯ АТМОСФЕРНОГО ВОЗДУХА - Тулекбаева, В.Л.; Погосян, Г.П. (Изд-во КарГУ., 2009)
Мақалада қыналар атмосфера құрамындағы ластанушы заттардың негізгі индикаторы ретінде қарастырылған. Олардың фотосинтез жəне адам тыныс алуына əсері сипатталған
Keywords: лишайник; биоиндикаторы; загрязнения атмосферы воздуха