Маркетингтегі жаңа ұғым – латералды маркетинг - Базарова, С.Қ.; Шохаманова, А.М. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Бұл мақалада маркетингтегі жаңа бағыт, жаңа ұғым – латералды маркетинг туралы айтылады. Оның анықтамасы беріліп, мақсаттары мен үрдісі айтылады, дəстүрлі маркетингпен айырмашылықтары көрсетіледі. Сонымен қатар, латералды ойлау термині оның латералды маркетингке қатысы туралы сөз қозғалады.
Keywords: Латералды маркетинг; маркетинг микс; латералды ойлау; дəстүрлі маркетинг; тік маркетинг; маркетинг