ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ ГЕНЕТИКА И ПРОМЫШЛЕННЫЕ ФАКТОРЫ - Джангозина, Д.М.; Кыстаубаева, З.Т.; Сарсенбаева, А.Ш.; Бодеева, Р.Т. (Изд-во КарГУ., 2009)
Өндірістік факторлардың экспериментті жануарларға əсері салдарынан, ағзада байқалатын мутациялық өзгерістер механизмінің маңызы мен ролін терең зерттеуге алғашқы рет тəжірибе барысында мүмкіндік туды.
Keywords: ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ ГЕНЕТИКА; ПРОМЫШЛЕННЫЕ ФАКТОРЫ; ЭКОГЕНЕТИКА