Өскелең ұрпаққа әдебиет оқыту мәселесі - Булекова, А.А. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2024)
Әдебиет - ұлттың жаны. Ұлттық сана, тағдыр, жан жүйесі - көркемөнердің басты тақырыбы. Жүсіпбек Аймауытұлы
Keywords: Өскелең ұрпаққ; әдебиет; оқыту мәселесі; ұлттың жаны; Ұлттық сана; мектеп бағдарламасында; кітап; оқушылар; интернет; ұялы телефон; күрделі мәселе; тәсіл; ұлттық мәдениет; Әдеби шығармалар