Основные вопросы международных договоров по реализации основных положений Соглашения о принципах взимания косвенных налогов при экспорте и импорте товаров, выполнении работ, оказании услуг в Таможенном союзе - Алимкулов, Р.С. (Изд-во КарГУ, 2010)
Еуразиялық экономикалық қауымдастықтың Тауарларды экспорттау жəне импорттау, кедендік одақтағы жұмыстар мен қызмет көрсету кезіндегі жанама салықтарды алу қағидалары туралы негізгі ережелерді жүзеге асыру бойынша халықаралық келісімдердің негізгі мəселелері жан-жақты ашылған. Сондай-ақ жанама салықтарды алу кезіндегі бақылаудың механизмі көрсетілген. Functions of interstate council of the Euroasian economic community on realisation of substantive provisions of the agreement on principles of collection of indirect taxes are opened at export and import of the goods, performance of works, rendering of services to the customs union. The mechanism of the control of collection of indirect taxes is shown at export and import of the goods, performance of works, rendering of services.