МОДЕЛЬ СФОРМИРОВАННОСТИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ МОТИВАЦИИ К ИЗУЧЕНИЮ ИНОСТРАННОГО ЯЗЫКА У БУДУЩИХ ОФИЦЕРОВ-ПОГРАНИЧНИКОВ - Хан, Н.Н.; Ержанова, Э.Д. (Изд-во КарГУ., 2010)
Мақалада болашақ шекаралық қызметтегі офицерлердің шет тілін менгерудегі кəсіби уəждігін қалыптастыру үлгісі келтірілген. Курсанттардың шетел тілін оқып-үйрену барысында үлгі күрделі психологиялық жəне педагогикалық жүйе ретінде ұсыныла отырып, оның құрамына келесі психологиялық жəне мазмұнды компоненттер енгізілген: когнитивті, коммуникативті, рефлексивті-ерікті жəне құндылықты
Keywords: иностранный язык; модель сформированности профессиональной мотивации; изучение иностранного языка; будущих офицеров-пограничников