Жазық төрт тиекті механизмді синтездеудегі бес параметрді анықтау - Жақаш, А.Т.; Түймебаева, А.Е. (Ye.A.Buketov Karaganda State University Publ., 2015)
Механизмдерді кинематикалық тұрғыдан зерттеу жəне оларды жобалауда жуықтау функцияларын пайдалану өзекті мəселе болып табылады. Сондықтан топсалы төрт тиекті механизм синтезінің белгісіз бес параметрін қарастырамыз.
Определение пяти параметров в синтезе плоского четырехзвенника подвижного шарнирного механизма
Determination five parameters in the synthesis of plane four rolling hinge mechanism
Keywords: өлшенген айырым; жуықтау функциялары; жуықтау