Гиперболалық теңдеулер жүйесінің периодты шешімдері - Орумбаева, Н.Т. (Қарму басп., 2014)
Мақала аралас туындылы гиперболалық теңдеулер жүйесі үшін периодты шеттік есептерді зерттеуге арналған. Параметрлеу əдісі негізінде гиперболалық теңдеулер жүйесі үшін периодты шеттік есептің жуық шешімдерін табатын конструктивті алгоритмдер ұсынылған. Есептің алғашқы берілгендері бойынша ұсынылған алгоритмдердің орындалуы мен жинақтылығының жеткілікті шарттары алынған.
Периодические решения систем гиперболических уравнений
Periodic solutions system of hyperbolic equations
Keywords: гиперболалық теңдеулер жүйесі; алгоритм; шеттік есеп; параметрлеу əдісі