Цифрлық экономика: Қаржы секторының цифрлық жүйесі, ауысу бағыттары - Тиштыкбаева, А.Ж.; Қанат, А.Қ.; Амантай, С.С. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Мақалада цифрлық экономиканың қаржылық сектордағы цифрлық активтердің, цифрландыру жүйесі баяндалады. Басты назар «Цифрлық Қазақстан» мемлекеттік бағдарламасына, оның мақсаттарын, мазмұндылығын жəне еліміздің əлеуметтік-экономикалық даму міндеттерін шешудің маңыздылығына бағытталды.
Keywords: цифрлық экономика; қаржы активі; банк