Кəсіпорынның қаржылық тұрақтылығы мен төлем қабілеттілігін талдауды автоматтандыру - Амиркулова, М.Б.; Маратов, Т.М. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Мақалада кəсіпорынның қаржылық жағдайын талдау үшін автоматтандырылған ақпараттық технологияларды енгізу қарастырылады. Қаржылық тұрақтылық пен төлем қабілеттілігін талдауды автоматтандыру үшін деректер базасы əзірленеді.
Keywords: деректер қоры; автоматтандырылған ақпараттық технологиялар; қаржылық тұрақтылық; төлем қабілеттілігі; сұраныс; нысан; есеп