Кондоминиум: проблемы теории и практики - Горячева, Е.В. (Изд-во КарГУ, 2010)
Тұрғын үй заңнамасын реформалау мен тұрғын үй қорын жекешелендіру барысында кондоми- ниум көп пəтерлі үйге меншік нысаны ретінде кең таралды. Кондоминиум объектісін басқарудың бүгінгі күні ең көп тараған нысаны тұрғын үй меншік иелерінің кооперативі бо- лып отыр. Əр түрлі себептер бойынша басқарудың өзгеде нысандары өз деңгейінде дамымай, тек кейбір жекелеген мекендерде қалыптасуда. During the reform of housing legislation and housing privatization became widespread as a condominium form of ownership of an apartment house. The most common form of condominium object management today remains a co-op owners of premises (apartments). For various reasons, other forms of governance have not received their development and function is currently only in certain localities.