КРАЕВАЯ ЗАДАЧА ДЛЯ НЕОДНОРОДНОГО БИГАРМОНИЧЕСКОГО УРАВНЕНИЯ В ПРОКОЛОТОЙ ОБЛАСТИ - Берикханова, Г.Е. (Изд-во КарГУ, 2010)
Мақалада дөңгелектегі бигармониялық теңдеу үшін Дирихле есебіндегі Грин функциясының барлық мүмкін қасиеттері көрсетілген. Сонан соң Ω0 ойық облыстағы біртектес емес бигармониялық теңдеу үшін шекаралық есептің шешімі қарастырылған. In this work show all properties Green’s function of biharmonic equation for Dirichlet problems in the circle. Then show able solution boundary value problems for non-homogenous biharmonic equation on punctured area Ω0.