Оқушылардың функционалдық сауаттылығын қалыптастырудағы өзіндік жұмыс орны - Салиев, Е.Н.; Рамазанов, М.И. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Орта білім беру жүйесінде функционалдық сауаттылық аса маңызды болып табылады. Осы бағыттағы жұмысқа математика пәні бойынша оқушылардың өзіндік жұмысын үйлестірген жағдайда нәтижені арттыруға болатындығы мақалада сипатталған.
Keywords: оқыту әдістемесі; өзіндік жұмыс; функционалдық сауаттылық; оқыту нәтижесі