Еуразиялық экономикалық одақ: құрылуы жəне басымдылықтары - Нəбиев, Е.Н.; Ескендір, Н.Н.; Жакина, Г.Е. (ҚарМУ басп., 2016)
Мақалада Еуразиялық одақтың құрылуы, басымдылықтары, Қазақстан Республикасының еркін сауда аймағы арқасында көптеген елдер арасындағы сауда – саттық жағдайы қарастырылған.
Keywords: Біртұтас экономикалық кеңістік; ЕурАзЭҚ; Кедендік одақ; интеграция; экспор; импорт; сыртқы сауда