Қазақстандағы шағын бизнестің дамуын тежейтін мәселелер - Ержанова, С.К.; Спанова, Б.К.; Ержанұлы, Р. ("Акад. Е.А. Бөкетов ат. Қарағанды ун-ті" КЕАҚ баспасы, 2022)
Мақалада Қазақстандағы шағын бизнестің дамуын тежейтін мәселелер қарастырылған. Шағын кәсіпкерлікті дамытуға теріс әсер ететін басқа фактор шағын кәсіпкерлік қызметін реттейтін елдің заңнамасында бар нормалардың жетілмегендігі немесе нақты нормалардың болмауы болып табылады.
Keywords: кәсіпкерлік; шағын бизнес; инвестиция; қаражат; кедергі; тұтынушылар; несие