Е.А. Бөкетов - элитарлық тілдік тұлға - Адилова, А.С.; Касаинова, А.А. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университетінің баспасы, 2025)
Ұлттық мұратқа, өз халқының химия, металлургия, ғылым және мәдениет саласындағы дамуына айрықша үлес қосқан тұлға – Евней Бөкетов.
Keywords: Евней Бөкетов; химия; металлургия; ғылым; мәдениет