Классификация конституционных механизмов имплементации норм международного права во внутригосударственное право - Амирбек, К.С. (Изд-во КарГУ., 2009)
Мақалада халықаралық құқық нормаларының мемлекеттер ішкі заңнамасына имплементациялауын сəйкестендірудің конституциялық механизмдеріне талдау жасалған. Сонымен қатар құқықтық доктринадағы халықаралық құқық нормаларының имплементациялануының теориялары, ерекшіліктері қарастырылған. Кейбір шетел мемлекеттеріндегі имплементацияны жүзеге асыру механизмдері жіктеген. In persisting article is organized analysis constitutional mechanism of the implementation of the rates of the international right within the State level of the different states. The different theories of the implementation rates of the international right are considered in legal doctrine, structure of the national mechanism of the implementation, his particularities. It is given categorization of the implementation mechanisms of some foreign state.