Cechy inwestycji biznesowych w pandemię - Akmolda, M.N.; Eskendir, N.N. (Wydawnictwo Naukowe IVG, 2021)
W artykule przeanalizowano stan inwestycji w rozwój biznesu w Republice Kazachstanu w przypadku pandemii i przeanalizowano poziom inwestycji w biznes.
Keywords: covid-19; pandemia; norovirus; inwestycje; inwestycje zagraniczne; inwestor