Еңбек нарығындағы жоғары жастар тобының рөлін зерттеу - Газизова, М.Р. (ҚарУ баспасы, 2020)
Халықтың жас құрылымы елдің экономикалық, əлеуметтік, саяси жəне мəдени өмірінің түрлі салаларында маңызды рөл атқарады. Жастар мен қарт адамдардың арақатынасы басқарушылық шешімдерді əзірлеуге жəне қабылдауға əсер етеді. Мақалада Қазақстан еңбек нарығныдағы жоғары жастағы адамдардың еңбек əлеуетін зерттеу қарастырылған.
Keywords: еңбек нарығы; жоғары жасқатағы халықтың еңбек белсенділігі