Инновациялық технологияның бір элементі ретінде қашықтықтан оқыту технологиясын пайдалану - Қосыбаева, У.А.; Капарова, А.А. (ҚарМУ баспасы, 2015)
Мақалада бүгінгі күні жалпы қолданысқа кеңінен енген қашықтықтан оқыту технологиясының мүмкіндіктері, оқу үрдісінде пайдаланылу жолдары қарастырылады. Инновациялық технологияның бір элементі ретінде қолданылып келе жатқан қашықтықтан оқыту жүйесінің мүмкіндіктері сипатталады.
Keywords: қашықтықтан оқыту; инновациялық технология; оқыту; интернет; онлайн сабақ