Басқару саласындағы HR – стратегияның тиімділігі - Дарибеков, С.С.; Ескерова, З.А. (ҚарМУ баспасы, 2020)
бизнестің болашағы мен табыстылығы көбінесе HR-ға байланысты, яғни компания тұрақты алға жылжуы үшін жоғары командалық рухы бар білікті, талантты, еңбекқор қызметкерлер қажет. Бұл мақалада басқару саласындағы HR – стратегиясының тиімділігі мен қажеттілігі жан – жақты қарастырылған. Сондай-ақ HR – стратегиясының қалыптастырудың қадамдары мен түрлері толықтай ұсынылған.
Keywords: адами ресурстар (HR); менеджмент; стратегия; бизнес тиімділілігі