ТІРЕК - ҚИМЫЛ АППАРАТЫ ЗАҚЫМДАНҒАН БАЛАЛАРДЫН ЖАЗБАША СӨЙЛЕУ ТІЛІНТҮЗЕТУ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ - Тебенова, К.С.; Ишанова, А.К. (Е.А.Бөкетовтің 90 жылдығына арналған Халықаралық ғылыми-тəжірибелік конференцияның материалдары 27–28 наурыз, 2015)
Мақала мазмұнында тірек-қимыл аппараты зақымданған оқушылардың жазбаша сөйлеу тілінің бұзылуы мəселесі логопедия саласындағы маңызды, əлі де зерттеуді қажет ететін мəселе болып табылатындығы жəнеде оны инновациялық технологиялар арқылы тузету механизмдері ғылыми-педагогикалық тұрғыдан негізделген.
Keywords: тірек-қимыл аппараты; инновациялық технологиялар; жазбаша сөйлеу тілі; логопедия; дамыта оқыту технологиясы; оқу-тəрбие процесі; оқушы; педагог