ТОҚЫМА ӨНЕРКƏСІБІ ӨНІМДЕРІНІҢ ШИКІЗАТ КӨЗІНЕ ЭКОНОМИКАЛЫҚ-ГЕОГРАФИЯЛЫҚ БАҒА БЕРУ - Тілеубергенова, К.А.; Карменова, Н.Н.; Ниетжанова, Г. (ҚарМУ баспасы, 2009)
В статье рассматривается экономико-географическая оценка сырьевой базы текстильной промышленности.
Keywords: тоқыма өнеркәсібі; шикізат өнімі; экономикалық-географиялық баға беру; шикізат көзі