Президент Республики Казахстан как субъект права законодательной инициативы в свете доктрины и практики зарубежных стран - Дауленов, M. (Изд-во КарГУ, 2010)
Мақалада автор шет елдердің тəжірибесі мен доктринасы тұрғысындағы заңнамалық бастамашылық құқығына талдаулар жасаған. Сонымен қатар Қазақстан Республикасы мен шет елдердің Конституциялары мен заңдарына сүйене отырып, Қазақстан Республикасы Президентінің заң шығарушылық бастамашылық құқығының субъекті салыстырмалы түрде зерттелген. In the article the author analyzes the right of the legislative initiative in the light of the doctrine and practice of foreign countries. The author carries out the comparative analysis of President Republic of the Kazakhstan as the subject of the right the legislative initiative on the basis of studying of the constitution and the legislation of Republic of the Kazakhstan and foreign countries.