Применение информационно-коммуникационных технологий на уроках математики и физики - Васючкова, Л.А. (Изд-во КарГУ., 2010)
Мақала ақпараттық-коммуникациялық технологияларды (АКТ) пайдалану мəселесіне арналған. Автор білім беру үрдісінде АКТ-мен жұмыс істеуге дайындаудың бағыттарын ұсынады. АКТ жеке педагогикалық тəжірибеден көрініс алған. Оны енгізу үшін қазақстандық өндірушінің қамтамасыз ету бағдарламасы пайдаланылған. Онда АКТ-ны қолдану арқылы зертханалық жұмыс өткізудің қысқаша əзірлемесі ұсынылып, педагогикалық тəжірибенің нəтижелеріне шолу жасалған.
Keywords: урок математики; урок физики; применение информационно-коммуникационных технологий