Мазмұндық ресурстарды қолдану арқылы оқушылардың функционалдық сауаттылығын қалыптастыру жолдары - Салиев, Е.Н.; Рамазанов, М.И. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Білім беру жүйесіндегі функционалдық сауаттылық аса маңызды болып табылады. Сол функционалдық сауаттылықты дамыту мақсатында жүзеге асырылатын мазмұндық ресурстарды қолдану мақалада талданады.
Keywords: оқыту әдістемесі; функционалдық сауаттылық; білім мазмұны; оқыту нәтижесі