Ұйымның дамыту стратегиясының тиімділігін арттыруда цифрлық трансформацияның маңызы - Мұханбетжан, Р.М.; Қабдраш, Д.Б. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Карағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2020)
Қазіргі уақытта кəсіпорынның экономикасын жүргізу бизнесті дамыту стратегиясын цифрландыру бағытында өзгерту қажеттілігін негіздейді, сондықтан кəсіпорынның экономикалық қауіпсіздігін қамтамасыз етудің тиісті құралдарын қалыптастыру бірінші кезектегі міндет болып табылады
Keywords: стратегия; цифрландыру; цифрлық трансформация; цифрлық технология