О СОСУДИСТЫХ РАСТЕНИЯХ ФЛОРЫ ЦЕНТРАЛЬНОГО КАЗАХСТАНА - Ишмуратова, М.Ю.; Тлеукенова, С.У. (Изд-во КарГУ., 2009)
Мақалада Орталық Қазақстанның өсімдіктер əлемі түрлік құрамына талдау жүргізілген. Орталық Қазақстанның территориясында 99 тұқымдасына жəне 434 туысқа жататын 1256 түрдің өсетіні анықталған.
Keywords: О СОСУДИСТЫХ РАСТЕНИЯХ; ФЛОРА; ЦЕНТРАЛЬНЫЙ КАЗАХСТАН