Мектеп оқушыларының функционалдық сауаттылығын қалыптастыру - Комутова, А.С.; Кадирова, А.Ж. («Акад. Е.А. Бөкетов ат. Қарағанды ун-ті» КЕАҚ баспасы, 2023)
Мақалада функционалдық сауаттылық жеке адамды дамытудың тетігі ретінде қолданылады.
Keywords: функционалдық сауаттылық; оқыту