Оқушылардың функционалды сауаттылығын география сабақтарында концептуалды карта колдану арқылы дамыту - Жунисова, Ж.Е.; Жаманкулова, А.Ж. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Мақалада география сабақтарында концептуалды картаны қолдану арқылы оқушылардың функционалдық сауаттылығын дамыту тиімділіктері қарастырылған.
Keywords: функционалдық сауаттылық; география; концептуалды карта; сауалнама; Блум таксономиясы