ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СОВРЕМЕННЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ ПРИ ОБУЧЕНИИ МАТЕМАТИКЕ КАК СРЕДСТВА ФОРМИРОВАНИЯ АНАЛИТИКО-СИНТЕТИЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ УЧАЩИХСЯ На примере темы «Многочлены» - Нипрук, Е.В.; Бертисканова, К.Т. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақала математиканы оқытудың əр түрлі кезендерінде ақпараттық технологияларды қол- дану тəсілдерін зерттеуге арналған. Сонымен қатар оқушыларда аналитикалық-синтетика- лық қызметтерді қалыптастыру мəселелері қарастырылған. The article is dedicated to research the ways of application of informational technologies at various levels of mathematics studying. As well in the article the problem of forming the analytic-syntetical work of pupils is considered.