ЭКСПО-2017: БОЛАШАҚТЫҢ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ: РЕСПУБЛИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМИ-ТƏЖІРИБЕЛІК КОНФЕРЕНЦИЯСЫНЫҢ МАТЕРИАЛДАРЫ =ЭКСПО-2017: ТЕХНОЛОГИИ БУДУЩЕГО: МАТЕРИАЛЫ РЕСПУБЛИКАНСКОЙ НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКОЙ КОНФЕРЕНЦИИ - (:unkn) unknown (ҚарМУ баспасы, 2016)
Жинақта «ЭКСПО-2017: болашақтың технологиялары» республикалық ғылыми-тəжіри-белік конференциясының баяндама материалдары жарияланған. Жинақ материалдарында жаңа технологиялар саласындағы жаңашыл шешімдерге, баламалы энергетиканың дамуына арналған ғылыми жəне ғылыми-техникалық зерттеулер нəтижелері қарастырылады. В сборнике опубликованы материалы докладов республиканской научно-практической конференции «ЭКСПО-2017: технологии будущего». В материалах сборника рассматриваются результаты научных и научно-технических исследований, посвященных новаторским решениям в сфере новых технологий, развития альтернативной энергетики.
Keywords: ЭКСПО-2017; новые технологии; альтернативная энергетика