Шетел тілдерін оқытуда жобалар əдісін қолдану арқылы студенттердің шығармашылығын дамыту - Көпжасарова, Ү.І.; Оспанова, В.А. (ҚарМУ баспасы, 2013)
Мақалада студенттердің интеллектуалды шығармашылық даму мəселесі, олардың өмірдің өзгермелі шарттарына бейімделуі жəне шетел тілі бойынша оқу үрдісінде жобалар əдісін қолдану арқылы сыни ойлау ептілігі қарастырылған. Жалпы алғандағы жобалық технологияның мəніне жəне жеке алғанда шетел тілдерін оқыту аясында оның қолданылуының ерекшеліктеріне жан-жақты талдау жасалған.
Развитие креативности студентов на основе метода проектов в обучении иностранным языкам
Development of students’ creativity on the base of methods of projects in foreign languages teaching process
Keywords: жоба; əдіс; ғылым; шет тілдер; тұлға; сыни ойлау; субъект; оқу-əдістемелік іс-əрекет; үрдіс; қоғам