Бастауыш сынып оқушыларына ұлттық тәрбие беру маңызы - Кусаинова, Д.Т. («Акад. Е.А. Бөкетов ат. Қарағанды ун-ті» КЕАҚ баспасы, 2023)
Мақалада автор бүгінгі күнгі ұрпақ тәрбиесі басты мәселелелердің бірі екендігін айқындайды. Бастауыш сынып оқушыларына білім мен тәрбие беруде ұлттық құндылықтардын мәні мен мағынасына үңіле отырып талдау жасайды.
Keywords: бастауыш сынып; ұлттық тәрбие; білім беру; салт-дәстүр; құндылықтар; этномәдениет; халықтық педагогика