МЕТОДИЧЕСКАЯ РАЗРАБОТКА УРОКА В СОРЕВНОВАТЕЛЬНО-ИГРОВОЙ ФОРМЕ «ПРИЕМ НА РАБОТУ В РЕКЛАМНОЕ АГЕНТСТВО» - Адекенова, А.Н.; Устинова, Л.В. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақалада қосымша білім берудің ДК пайдаланушысы бағытында немесе сабақтардан тыс жұмыстарда өткізілетін сабақтың əдістемелік жоспары ұсынылған. The coercive estimations of solutions of system of differential equation and of hyperbolic system are received.