АСИМПТОТИКА ВЕТВЯЩЕГОСЯ ПЕРИОДИЧЕСКОГО РЕШЕНИЯ СИСТЕМЫ СИНГУЛЯРНО-ВОЗМУЩЕННЫХ НЕЛИНЕЙНЫХ ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНЫХ УРАВНЕНИЙ В ЧАСТНЫХ ПРОИЗВОДНЫХ - Абиев, Н.А. (Изд-во КарГУ, 2009)
Бірінші ретті дербес туындылы сингулярлы қозғалған сызықты емес дифференциалдық теңдеулер жүйесінің тармақтанатын периодты шешімі үшін оның бар болуы жəне асимптотикалық жіктелінуі зерттелген. Problems on existence and asymptotic expansion of branching periodic solution for the system of first order singularly perturbed nonlinear differential equations by the partial derivatives are investigated.