Кредиттік жүйемен оқытудағы студенттермен өздік жұмысын жүргізу мəселелері - Əбдірахманова, Г.Х. (ҚарМУ басп., 2013)
Мақалада соңғы жылдары оқу үдерісіне енгізілген кредиттік жүйедегі студенттердің оқытушымен өздік жұмысы туралы айтылды. Қазақ тілін үйрету мақсатындағы студенттердің оқытушымен өздік жұмысының маңызы, мақсат, міндеттері, ұйымдастыру кезеңдері қарастырылды. Автор студенттердің алған білімін, дағдысын кеңейту мен бекіту мақсатында өз тəжірибесіне сүйене отырып, СОӨЖ-ді жүргізудің тиімді жолдары мен жұмыс түрлеріне мысалдар келтіре отырып, үлгісін де ұсынды.
Проблемы проведения самостоятельной работы студентов по кредитной системе обучения
Problems of carrying out independent work of students on credit system of training
Keywords: кредиттік жүйе; студенттердің оқытушымен өздік жұмысы; қазақ тілі; кезең; деңгей; жүйе; балдық-рейтингтік шкала; сабақ