ТЕХНОЛОГИЯ АДАПТИВНОЙ ГИПЕРМЕДИА В ДИСТАНЦИОННОМ ОБУЧЕНИИ - Омаров, Т.Е. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақалада арақашықтықта оқытудың адаптивтік гипермедиа технологиясының сұрақтары қарастырылған. Ойдың оқу жүйелері мен адаптивтік гипермедиа байланыстарына талдау жасалған. In this article consider questions of technology adapt hypermedia in distance of education. Analyses made correlation adapt hypermedia and are learn intellect system methods.