УПРАВЛЕНИЕ ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬЮ ТРУДА КАК ОДНОЙ ИЗ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПОДСИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТА ПРЕДПРИЯТИЯ - Казбеков, Т.Б. (Изд-во КарГУ, 2010)
Кəсіпорындағы персоналмен жұмысты басқару жүйесіндегі қызметтер бағыттары топтастырылған. Кəсіпорын менеджментінің функционалдық кіші жүйелерінің бірі ретінде еңбек өнімділігін басқарудың маңызы анықталған. Еңбек өнімділігін басқару үрдісінің функционалдық мазмұны зерттелген. Кəсіпорындағы еңбек өнімділігінің өсу бағдарламасын тиімді жүзеге асыру шарттары бейнеленген. Happens to the group of the directions to activity in managerial system by work with personnel on enterprise. Opens importance of labour capacity management as one of the functional subsystems of management of the enterprise. The functional contents management capacity labour is Studied. They Are Reflected condition to efficient realization of the programs of the growing to power of the labour on enterprise.