Совершенствование финансового обеспечения развития социальной инфраструктуры - Кочербаева, А.А.; Сейталинова, А.С. (Изд-во КарГУ, 2011)
Мақалада Қырғызстанның əлеуметтік инфрақұрылымын қаржымен қамту ерекшеліктері қарастырылған. Əлеуметтік саланың қаржыландыру көздері зерттелген. Мемлекеттік əлеуметтік қорғау жүйесіне, сонымен қатар əлеуметтік инфрақұрылымды қосымша бюджеттен тыс көздермен қаржыландыруға маңызды көңіл бөлінген. In article features of financial maintenance of a social infrastructure in Kyrgyzstan are considered. Sources of financing of social sphere are investigated. The great attention is given the state system of social protection, and also additional off-budget sources of financing of a social infrastructure.