Төртінші революциялық жағдайындағы ішкі аудит - Ламбекова, А.Н.; Серіков, Ә.Ж.; Нуржанова, И.С. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2021)
Мақалада қазіргі цифрландыру жағдайындағы ішкі аудиторлық тексеріс туралы баяндалған. Оның ішінде ішкі аудиторлық тексерістің ішінде үздіксіз аудит жүргізу туралы және үздіксіз бақылау мониторингін енгізу деңгейін бағалау берілген. ақпараттық жүйелер, деректерді талдау, үлкен көлемдегі деректер, жасанды интеллект, машиналық оқыту, блокчейн, робототехника, үздіксіз аудит сияқты технологиялардың аудитке әсері айтылды.
Keywords: ішкі аудит; цифрландыру; үздіксіз аудит; аудитор; блокчейн; технология; индустриялық револэция