СОСТОЯНИЕ И ПРИОРИТЕТЫ ДАЛЬНЕЙШЕГО РАЗВИТИЯ ГАЗОВОГО БИЗНЕСА В КАЗАХСТАНЕ - Каренов, Р.С. (Изд-во КарГУ, 2010)
Қазақстанда газ бизнесінің дамуының негізгі үрдісі анықталған. Елдің сыртқы газ экспорттау əлеуеті, табиғи газды жəне Қазақстандағы басқа да газ ресурстарын кешенді пайдалану бағыттары көрсетілген. The main trends of the development of the gas business are Determined in Kazakhstan. reveal; open Export gas potential of the country. Directions of the complex study of the natural gas and rest gas resource are Shown in republic.