«Бұйратау» мемлекеттік ұлттық табиғи бағы құс фаунасының экологиясы - Турлыбекова, Г.К. («Академик Е.А. Бөкетов ат. Қарағанды ун-ті» КЕАҚ баспасы, 2022)
Монография «Бұйратау» ұлттық мемлекеттік табиғи паркі аумағындағы орнитофаунаның экологиясы бойынша зерттеулердің нәтижелері ұсынылған. Жиналған материалдардың өзектілігі мен парктикалық маңызы жоғары. Басылым студенттер мен магистранттарға негізгі биологиялық курстарды оқыту кезінде оқу үрдісінде оқу құралы ретінде пайдалануға ұсынылады.